Мъж на 54 години е загинал при катастрофа по пътя

...
Мъж на 54 години е загинал при катастрофа по пътя
Коментари Харесай

Подробности около тежката катастрофа на Подбалканския път, при която има загинал

Мъж на 54 години е умрял при злополука по пътя Казанлък-Карлово след разклона за село Долно Сахране, община Павел баня. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. 

Пътнотранспортното произшествие е настъпило към 10:10 часа на 20 юли. По първична информация злополуката е сред лек автомобил " Мерцедес “, ръководен от починалия лидер и товарен автомобил " Рено “, ръководен от 31-годишен мъж. В лекия автомобил е пътувала 49-годишна жена, която е получила разнообразни пострадвания и е настанена в болнично заведение без заплаха за живота. 

Водачът на товарния автомобил е получил пострадване, прегледан е и е освободен. Той е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол и опиати, като резултатът от тестът за алкохол е негативен, а за наркотични субстанции – позитивен, прецизират от дирекцията.

В Районното ръководство в Казанлък е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР