Мъж на 54 години е бил убит на мегдана в

...
Мъж на 54 години е бил убит на мегдана в
Коментари Харесай

Младият меринджей закла мъж в село Градинарово

Мъж на 54 години е бил погубен на площада в село Градинарово, съобщи Lupa.bg.
Tой е бил намушкан неведнъж с нож в неделя вечерта, след скандал с двама роми от същото село.
Жертвата се споделя Живко. Убийството на мъжа, чиято кръв безусловно е изтекла на площада за минути, се е случило след свада, почнала предходната вечер – в събота.
Двама братя от селото – Митко и Янко Радев – станал прочут преди години с прозвището „ млад меринджей “, се скарали с Живко. Според хора от селото, повода за това е, че Янко обикалял из центъра на селото и бърникал по електромерите на разнообразни семейства. Не е ясно с какво тъкмо Живко е предизвикал двамата братя, само че е реалност, че малко след 20 часа в неделя те го догонили на площада, Янко го съборил на земята, а Митко го намушкал. Поне 4 са прободните рани, нанесени на жертвата.
Десетки са били очевидците на безчовечие. Млад мъж, студент по медицина, се е опитал да окаже първа помощ на жертвата, само че безрезултатно – за минути кръвта на Живко изтекла и той умрял. Местен гражданин на процедура задържал двамата мъже, виновни за нещастието, и обезопасил местопрестъпението.
От полицията потвърдиха за тежкото закононарушение. Мъжете са арестувани. Извършват се процесуално-следствени дейности за изясняване на случая.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР