Мъж на 43 години е задържан в полицейското управление в

...
Мъж на 43 години е задържан в полицейското управление в
Коментари Харесай

Арестуваха 43-годишен за домашно насилие в Шумен

М ъж на 43 години е арестуван в полицейското ръководство в Шумен за домашно принуждение, малко след 15:30 часа в петък, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

От там прецизират, че малко преди този момент от негови близки е признат сигнал в полицейското ръководство, че мъжът бил във очевидно нетрезво положение. Той блъснал собствен непосредствен и трошил движимости в дома им. Образувана е инспекция.

В петък сутринта 36-годишна жена от село Жилино подала сигнал в полицейското ръководство в Нови пазар, че неин комшия ѝ отправил закани, оповестяват още от пресцентъра на полицията в Шумен.

Минути преди да подаде сигнала 66-годишен мъж, гражданин на Германия, нахлул в жилището ѝ с секира, и отправил закани и закани. Той е открит от полицейските чиновници.

За отправената за ликвидиране закана е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Нови пазар.

Образувано е досъдебно произвеждане, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.  

На 24 август Окръжният съд в Шумен постанови доживотна присъда на мъж, умъртвил с особена свирепост дамата, с която живеел, а на 12 май - Апелативният съд във Варна удостовери 19 години затвор за обвиняем, умъртвил жена по изключително нечовечен и непосилен метод. 

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР