Мъж на 42 години от Враца се е удавил на

...
Мъж на 42 години от Враца се е удавил на
Коментари Харесай

Нов инцидент на морето: Мъж от Враца се удави в Созопол

Мъж на 42 години от Враца се е удавил на созополския плаж " Харманите " през днешния ден. Това заяви представителят на Областната дирекция не Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева. Сигналът за случая на плажа е получен към 12:30 часа. 

Мъжът е бил изваден от водата в тежко положение, само че макар осъществените реанимационни действия, той е умрял. Тялото му е откарано за аутопсия в Отделение “Съдебна медицина ” към УМБАЛ-Бургас. 

Припомняме, че вчера по обед Министерство на вътрешните работи заяви за четирима души, които са изгубили живота си в морето по Южното Черноморие за по-малко от 24 часа. До края на вчерашния ден са регистрирани още два трагични случая. Мъж на 48 години от София се е удавил на централния плаж в село Равда към 16:30 часа.

Малко преди 19:00 часа нощес на плажа пред хотел " Синя перла " в к.к. " Слънчев бряг " от морето е извадено тялото на украински жител на 46 години. По данни на полицията той е дошъл в страната ни на 27 юли.  

Властите още веднъж приканват туристите за внимание. Днес вълнението на морето е сред два и три бала, а на огромната част от плажовете по Южното Черноморие предупредителният байрак на избавителните постове е червен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР