Мъж на 42 години от Монтана е установен вчера да

...
Мъж на 42 години от Монтана е установен вчера да
Коментари Харесай

Иззеха колата на дрогиран шофьор в Монтана

Мъж на 42 години от Монтана е открит през вчерашния ден да кара след приложимост на опиати. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Мъжът е арестуван за денонощие, а автомобилът му е конфискуван, оповестиха от полицията. 

Нарушителят бил спрян от пътните служители на реда към обяд. Направен му е тест за приложимост на опиати, който открил, че лидерът е управлявал автомобила си под въздействието на амфетамини. Шофьорът приел показанията на техническото средство и отказал да даде кръвна проба за проучване. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане. 

От полицейската дирекция в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че казусът с конфискувания автомобил е първият за тази година в района. През предходната година в Монтанско бяха открити към 40 водачи, управлявали автомобил след приложимост на опиати или алкохол в огромни количества. Иззети бяха 23 автомобила. Други 15 водачи, управлявали под влияние на алкохол или опиати, само че не персонален автомобил, ще би трябвало да платят цената му. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР