Мъж на 40 години е задържан във връзка с изчезването

...
Мъж на 40 години е задържан във връзка с изчезването
Коментари Харесай

Мъж блудствал с 8-годишно дете, повдигнати са му две обвинения

Мъж на 40 години е арестуван по отношение на изгубването на 8-годишно момиче от центъра на Добрич на 3 август. Повдигнати са му две обвинявания – за блудничество с малолетно лице и за незаконно отнемане от независимост на малолетно лице. Това заяви на брифинг представителят на Районна прокуратура Даниел Илиев.
Обвиняемият, С. М., е признал виновността си и в наличието на бранител е разказал на проверяващия служител на реда хронологията на своите дейности. Той е арестуван за период до 72 часа. По преценка на наблюдаващия прокурор ще бъде импортирано искане за взимане на най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “, по отношение на него.
Детето изчезва на 3 август от центъра на Добрич, където отива да играе със сестрите си, на 6 и 12 години, до момента в който майка им е на работа. Жената отглежда сама трите си дъщери в регионалния град. Разбира, че 8-годишното дете липсва, от другите две и подава сигнал в полицията. След по-малко от 24 часа момичето е върнато вкъщи.
В хода на следствието са конфискувани записи от видеокамери, на които се вижда, че детето и обвиненият слизат от лек автомобил до подлеза сред центъра и градски парк "Свети Георги " в регионалния град. Органите на реда откриват мъжа и го задържат.
Обвиняемият е родом от с. Котленци. До момента е осъждан за обири. Законът планува наказване „ отнемане от независимост “ и за двете закононарушения – от 1 до 6 години за блудничество с малолетно лице и от 3 до 10 години за незаконно отнемане от независимост на малолетно лице.
Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри какви травматични увреждания е получило детето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР