Мъж на 40 години е арестуван за отвличане и блудство

...
Мъж на 40 години е арестуван за отвличане и блудство
Коментари Харесай

Мъж е арестуван за отвличане и блудство с дете от Добрич

Мъж на 40 години е задържан за похищение и блудничество с 8-годишно момиченце, оповестиха от прокуратурата в Добрич. Детето изчезнало от центъра на града на 3 август. По това време то било с двете си сестри. Майката, която ги отглежда сама, била на работа в курорта " Албена ". Трите деца постоянно оставали сами и просели в центъра на града, изясни представителят на районната прокуратура Даниел Илиев.

Арестуваният мъж дал на детето един лев, а по-късно му купил сладолед. После го взел със себе си и го отвел в село Плачи дол, където работел във плантация. Там детето било заключено в стая. След като почнало да плаче, било и завързано. Разследващите допускат, че там с детето са осъществени блудствени дейности.

На идващия ден било откарано назад в Добрич, откакто притежателят на фермата почнал да разпитва кое е детето и за какво плаче. Арестуваният излъгал, че е на негова другарка и би трябвало да го върне в града.

След като било оставено още веднъж в центъра на Добрич, обвиненият липсващ. Той бил открит и арестуван след няколко дни работа на полицията. Разследващите иззели записи от охранителни камери и разбрали кой е отвлякъл детето.

Мъжът ще бъде задържан за 72 часа. След това ще се желае непрекъснатото му задържане.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР