Мъж /на 39 г./ и дете /на 2 г./ загинаха

...
Мъж /на 39 г./ и дете /на 2 г./ загинаха
Коментари Харесай

Млад мъж и 2-годишно дете загинаха при тежката катастрофа край Попово

Мъж /на 39 г./ и дете /на 2 г./ починаха при тежка злополука край Попово. Пътният случай е станал по обяд през днешния ден, близо до село Светлен, оповестяват от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

Жертвата - Ш.А. /39 г./ от Търговище с лек автомобил "Форд Фокус ", движейки се в посока Попово, на хоризонтална правa в резултат на ръководство с несъобразена скорост и извършвайки погрешно изпреварване на "Рено Клио " с лидер И.К. /68 г./от Търговище, е изгубил надзор над ръководството. Автомобилът излязъл отвън пътното платно и се е блъснал в мантинелата.

Двегодишното дете, возило се на задна седалка в защитна система за деца, е умряло. Шофьорът и съпътстващата го във "Форд "-а 35-годишна жена от Търговище откарани в болничното заведение в регионалния град за определяне на степента на телесните им увреждания. По-късно лидерът на "Форд "-а също е умрял.

На водача на други автомобил е взета проба за вероятно съществуване на алкохол, която е негативна. Случаят се проверява в досъдебно произвеждане.

По време на огледа на местопроизшествието, придвижването в сектора бе краткотрайно прекратено и се оферираше обходен маршрут.

Движението към този момент е възобновено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР