Мъж на 33-годишна възраст от село Браница, община Харманли, е

...
Мъж на 33-годишна възраст от село Браница, община Харманли, е
Коментари Харесай

Мъж уби с нож приятелката си в харманлийско село

Мъж на 33-годишна възраст от село Браница, община Харманли, е арестуван за убийството на приятелката си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи – Хасково.

Сигналът за закононарушението е бил получен през вчерашния ден в 12,20 часа на незабавния телефон в районно управление (на МВР) Харманли.

Очевидец е съобщил, че в местността " Циганския мочур " в землището на село Браница е разкрил тяло на жена със следи от принуждение. Изпратената на място оперативна група е открила, че мъртвото момиче е на 27 години от симеоновградското село Тянево.

Жертвата живеела с нападателя си от село Браница на фамилни начала. От известно време били разграничени, открило следствието.

Мъжът я разкрил на равнищата, където тя работела, и двамата се скарали. Според очевидци, спорът довел до ваденето на ножа, предизвикал съдбовния край. Съдебният доктор е разкрил при първичния оглед прободни рани от нож по тялото на момичето.

Незабавно е арестуван мъжът, прочут на органите на реда, който е направил цялостни признания, прецизираха от пресцентъра на дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Той е арестуван до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР