Мъж на 31-годишна възраст е задържан в Районното управление в

...
Мъж на 31-годишна възраст е задържан в Районното управление в
Коментари Харесай

Мъж е заловен в Харманли за подпомагане на нелегални чужденци

Мъж на 31-годишна възраст е арестуван в Районното ръководство в Харманли за подкрепяне на чужденци да обитават незаконно в страната, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Вчера служители на реда са открили седем мъже на възраст сред 17 година и 48 година в региона на града без документи за идентичност, самоопределящи се като сирийци.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 645
В хода на работата те признали, че са превозени във вила в града от мъж с джип. При оперативните дейности, служителите на реда са открили самоличността на притежателя на вилата в местността " Старите лозя " и са го задържали. В развой на търсене са лидерът на колата и други съпричастни към случая лица. Образувано е досъдебно произвеждане.

През вчерашния ден, чиновниците са задържали още 10 мъже мигранти в региона на градския стадион, пред Регистрационно-приемателния център в Харманли и на пътя след село Браница към града. Те също са били без документи, удостоверяващи легалното им влизане в страната. Всички са се самоопределили като жители на Сирия и са на възраст сред 20г. и 25г. Настанени са в Специалния дом за краткотрайно настаняване на чужденци в Любимец. Работата по формираните 3 преписки продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР