Мъж, който видимо води скитнически начин на живот и е

...
Мъж, който видимо води скитнически начин на живот и е
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът, поругал гроба на Неофит

Мъж, който очевидно води бездомнически метод на живот и е в разтърсено ментално положение е индивидът, който поруга гроба на патриарх Неофит, научи извънредно " Труд news ”.

Само преди броени дни в центъра на София млада психотерапевтка си пусна радостно видео, в което танцува с него под звуците на кубинска музика. " София ми е Куба ", пошегува се тя, след което се впусна в развълнуван латино танц с непознатия мъж.

Специалистката по фамилни констелации Александра К. едвам през днешния ден е схванала и разпознала лицето, което оскверни последния дом на обичания патриарх.

“Не съм знаела, че този човек е причинител на действието. Не виждам вести и телевизия ”, сбито съобщи терапевтката.

Мъжът наподобява очевидно безприютен и с влошено психологично здраве, поради което е съвсем несъмнено, че няма да понесе наказателна отговорност. В центъра на столицата го познават по физиономия, а продавачки в околните магазинчета допускат, че постоянно използва опиати и диша лепило. Често е забелязван да спи по пейките. 

Междувременно прокуратурата му повдигна обвиняване за оскверняването на гроба на патриарх Неофит. Той е измамен под отговорност за опозоряване гроб на мъртвец, за което законът планува до 3 години затвор, пробация или санкция до 10 000 лв..

Очаква се да бъде импортирано искане той да бъде оставен за непрекъснато в ареста. Възложена е и експертиза за психологичното му положение, защото все още няма писмени доказателства в какво здраве е.

От обвиняването оповестиха, че в случай че се откри, че мъжът е неуравновесен, ще бъде препоръчан за наложително лекуване.
" Труд news " напомня, че последният дом на патриарха беше осквернен в 23.37 часа в понеделник. Счупени бяха кръста и мраморната рамка. Извършителят бе открит по записа на охранителните камери на църквата и хванат на втория ден от осъщественото закононарушение. Мъжът е на 37 години, досега незнаен на полицията. Бил и арестуван в региона на НДК. Не се е съпротивлявал, само че и не е обяснил аргументите за стореното.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР