Мъж, който трябваше да бъде арестуван от полицията по подозрение

...
Мъж, който трябваше да бъде арестуван от полицията по подозрение
Коментари Харесай

Мъж падна до смъртта си моменти след като полицията пристигна в апартамента в Манчестър заради „неприлични изображения на деца“

Мъж, който трябваше да бъде задържан от полицията по съмнение за владеене на неприлични изображения на деца, падна до гибелта си от апартамент на деветия етаж момент по-късно беше декларирано.

Заподозреният, на към 40 години, се споделя, че е попитал дали може да вземе дреха, преди да бъде отведен. Но момент по-късно той падна от балкона. Полицаите се втурнаха на земята и пробваха CPR, само че той беше разгласен за мъртъв на място.

Инцидентът е станал в жилищен блок в Колихърст, Манчестър към 19:00 часа във вторник. Служители от полицията в Голям Манчестър, които са изпълнили заповедта, са дали първични доклади за случая, който в този момент се проверява от Независимата работа за полицейско държание (IOPC).

Източник сподели на Manchester Evening News, че той ще бъде задържан по съмнение за владеене на неприлични изображения на деца. Жена, която живее на приземния етаж на Roach Court, сподели: „ Влязох в кухнята и видях полицейска лента извън и тяло на земята. Това в действителност м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР