Мъж, който работел като техник по поддръжката в Средно училище

...
Мъж, който работел като техник по поддръжката в Средно училище
Коментари Харесай

Работник е в критично състояние след падане от стълба

Мъж, който работел като механик по поддръжката в Средно учебно заведение „ Йордан Радичков “ в Монтана, е паднал от стълба при слизане от козирката на учебното заведение, получил е тежка черепно-мозъчна контузия, изгубил е схващане и е откаран в болница в сериозно положение, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Инцидентът е станал, откакто мъжът се качил на козирката, с цел да смъкна топка на играещи в двора на учебното заведение деца. На слизане се подхлъзнал на стълбата и паднал от 3-4 метра височина. Настанен е в болница с заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от полицейската дирекция.

Директорът на дирекция „ Инспекция по труда “ в Монтана Димитър Петров съобщи за Българска телеграфна агенция, че потърпевшият има трудов контракт с учебното заведение и че следствието на случая продължава взаимно с Националния застрахователен институт (НОИ). Той посочи, че през предходната година в област Монтана са станали 30 трудови злополуки, от които две тежки със починали двама служащи. Единият случай е на водач на снегорин, който бил ударен от тежкотоварен камион с турска регистрация, до момента в който разчиствал от сняг и преспи основен път Е-79 край село Смоляновци в община Монтана, а другият е на паднал от високо служащ, който правел оглед на водонапорна кула за да ѝ се направи ремонт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР