Мъж, който открадна полукамион, превозващ нови Corvette на стойност над

...
Мъж, който открадна полукамион, превозващ нови Corvette на стойност над
Коментари Харесай

Мъж от Аризона, току-що освободен от затвора, краде камион, превозващ Corvette, защото се нуждаеше от превоз до вкъщи: шериф

Мъж, който открадна полукамион, пренасящ нови Corvette на стойност над $1 милион от спирка за камиони в Аризона, сподели на депутатите, че е взел единствено камиона, тъй като се нуждаеше от транспорт до у дома, откакто беше освободен от пандиза, оповестиха управляващите в четвъртък.

Исая Уокър, 23, от Лоутън, Оклахома, атакува и ограби водач на камион на Loves Truck Stop в Willcox покрай междущатската автомагистрала 10, сподели офисът на шерифа на окръг Кочиз.

Уокър говореше на жертвата за неговия камион и го „ приспи в възприятие на сигурност “, преди да грабне жертвата и да я хвърли от кабината, съгласно шерифа офис.

Твърди се, че Уокър е потеглил в полуавтобуса, който транспортира 10 Chevrolet C8 Corvette на приблизителна стойност над $1,25 милиона.

Заместник видян откраднатия камион и се опитал да отбие автомобила, само че чиновниците споделили, че водачът отказал да спре. Шофьорът избяга неразумно, принуждавайки други транспортни средства да изоставен пътното платно.

Откра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР