Мъж, който насочи пистолет към главата на свой съсед в

...
Мъж, който насочи пистолет към главата на свой съсед в
Коментари Харесай

Гонят от жилището мъжа с пистолета в Люлин, ако прегреши пак

Мъж, който насочи револвер към главата на собствен комшия в столичния квартал " Люлин ", може да остане на улицата. От общината са го уведомили, че ще му лишават жилището, в случай че редовно нарушава разпоредбите, предава Нова тв.

Както от GLasNews съобщихме тази заран, междусъседска война стигна до опит за решение на казуса с оръжие. На фрагменти от охранителни камери се вижда по какъв начин мъж насочва револвер към главата на съседа си.

За случая алармира пострадалият.

Историята се разиграва в 4 сутринта на 24 май в столичния квартал „ Люлин ”. Съседът на Ивайло Стоянов вади револвер и го насочва към главата му.

" Лице, намиращо се под въздействието на неразрешени вещества (признато от самия него пред свидетели), на което си разреших да направя забележка, по тази причина, че към 03:45 (през нощта) реши да завързва със скоба вид „ свинска опашка “ преградната врата на етажната площадка.

Повиканите от мен служители на реда, от 09 РПУ, пристигайки на адреса, даже не задържаха въпросното лице (не му и лишиха и оръжието). След подадена тъжба, написани подробни пояснения и предоставени видео записи, мои и на очевидец, в същото районно ръководство, до ден сегашен индивида си се разхожда несмущаван. Всичко по казусът е предадено и в прокуратурата, откъдето също няма резултат.

Тук идват въпросите: „ Трябва ли да се случи трагичен случай с цел да се потърси отговорност от даденото лице? “. „ Къде са управляващите – изпълнителна и правосъдна? “. „ Кой пази елементарният човек, работещ и грижещ се за прехраната на фамилията си? “ Та нали нашата страна е с максимален брой служители на реда на глава от населението….

Не бях решил да занимавам обществото с проблемите от битов темперамент, само че се надявам след дадената публичност на случая да се подхващат дейности и виновното лице да бъде съдено според настоящото българско законодателство. На адреса пребивавам със жена си и детето ми на година и половина, и семейство с две деца на 12 и 15 година, както и още пет други индивида, а в жилищния вход сме 82 жилището., описа Стоянов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР