Мъж, който избяга от затвора и изчезна за две години,

...
Мъж, който избяга от затвора и изчезна за две години,
Коментари Харесай

Избягал затворник най-накрая намерен в кръчма само с £6 и четка за зъби на негово име

Мъж, който избяга от пандиза и изчезна за две години, най-сетне беше открит в механа единствено с четка за зъби и £6 при себе си.

На Пол Галахър му оставаше по-малко от година да служи зад решетките, когато избяга от HMP Kirkham в Ланкашър, където служеше в открит затвор. След това наказаният дилър на опиати явно е прекарал идващите 22 месеца „ сърфинг на дивана “ с другари, до момента в който е бил на независимост, преди най-сетне да бъде открит и арестуван още веднъж в студентски бар.

Съдът на Ливърпул изслуша в петък, че 39-те -годишен, без непрекъснат адрес, само че преди този момент във Фазакърли, е излежавал 67-месечна присъда, наложена през август 2020 година за закононарушения, свързани с доставка на опиати, в пандиза в Ланкашър, когато е излязъл „ без законна власт “ на 13 януари 2022 година А Галахър, който трябваше да бъде освободен с позволение през декември същата година, по-късно „ не съумя да се върне, с цел да приключи присъдата си “. той беше задържан малко след 17:00 часа на 29 ноември предходната год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР