Мъж, който е убил съпругата си и трите им малки

...
Мъж, който е убил съпругата си и трите им малки
Коментари Харесай

В Германия мъж уби съпругата си и трите им деца и се самоуби заради фалшив сертификат за ваксинация

Мъж, който е умъртвил брачната половинка си и трите им дребни деца, преди да се самоубие, е фалшифицирал документ за имунизация и се е страхувал, че децата му ще му бъдат отнети, когато фалшификацията бъде разкрита. Това оповестиха от немската прокуратура, осведоми " Ройтерс ".

Полицията е разкрила двама възрастни, и двамата на 40 години, и три деца на четири, осем и 10 години мъртви от огнестрелни рани в фамилен дом в Кьонигс Вустерхаузен южно от Берлин в събота.

В прощална записка, открита от полицията, мъжът е написал, че е фалшифицирал документ за имунизация за жена си. Нейният шеф е схванал, което предиздвикало двойката да се опасява, че ще бъдат задържани и ще изгубят децата си, прецизираха от прокуратурата.

Полицията е извикана в къщата, откакто е била предизвестена от оцевидци, които са видели безжизнени тела в къщата.

Зловещият случай се случи, до момента в който Германия стяга рестриктивните мерки, с цел да се опита да спре четвъртата вълна на пандемията от ковид. От предишния месец чиновниците трябваше да покажат, че са имунизирани, възобновени или негативни проби за COVID-19.

Германските управляващи се съгласиха предходната седмица да забранят на неимунизираните достъп до всички предприятия, с изключение на най-важните, като хранителни магазини, аптеки и пекарни, а също по този начин възнамеряват да създадат имунизацията наложителна за някои работни места.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР