Мъж, който е смесил спермата си с тази на баща

...
Мъж, който е смесил спермата си с тази на баща
Коментари Харесай

Мъж, който е смесил сперма с баща си, за да помогне на партньорката си да забременее, „няма да има нужда от тест за бащинство“

Мъж, който е смесил спермата си с тази на татко си, с цел да помогне на партньорката си да забременее, няма да би трябвало да прави тест за бащинство, е решил Върховният съд.

Двойката, чието име не може да бъде посочено, с цел да отбрани самоличността на детето си, бяха наричани PQ и JK и не можеха да си разрешат IVF лекуване, тъй че се съгласиха да смесят неговата сперма с тази на татко му и да я инжектират в дамата. Това извънредно съглашение трябваше да се пази в загадка и докара до раждането на момче, в този момент на пет години, известно като D.

Но когато Съветът на Барнзли разбра по какъв начин е заченато детето, изиска ДНК проби, с цел да разберете дали мъжът е същинският татко на D. Съдия обаче отхвърли на това искане, като сподели, че съветът „ не е заинтересуван от резултата “.

Той също по този начин сподели, че фамилията е „ основало минно поле за благополучие “, добавяйки: „ Не мога да допускам, че JK, PQ и (баща му) RS вярно са обмислили разклоненията на тяхната скица JK да забременее, в противоположен с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР