Мъж, който е отделил £12 000, за да се трансформира

...
Мъж, който е отделил £12 000, за да се трансформира
Коментари Харесай

Човек, който е похарчил £12 000, за да се превърне в куче, е „тъжен“ от фетишисткото „погрешно схващане“

Мъж, който е отделил £12 000, с цел да се трансформира в куче, описа, че е „ печален “ за „ неправилното разбиране “ " към него се трансформира в куче.

Трудно е да не обичаш кучетата, само че един човек ги обича толкоз доста, че реши да се трансформира в голямо космато куче. Токо от Япония похарчи зашеметяващите два милиона йени за костюм на коли с човешки размери, с цел да може да наподобява като обичаната си порода кучета и да извърши упоритостта си за цялостен живот.

Въпреки това Токо показа действителността зад своето пътешестване, признавайки, че се разстройва, когато троловете го съдят. Преди това той сподели пред The ​​Mirror, че се опасява да „ излезе “ в действителния живот поради реакцията, която получава, и сподели: „ Рядко споделям на приятелите си, тъй като се опасявам, че ще ме помислят за чудноват. Приятелите и фамилията ми изглеждаха доста сюрпризирани да научат Станах животно.

" От детството си имах тази неспецифична фикция да стана животно. Чудя се дали това е било предпочитание за промяна ", добави т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР