Мъж, който бил осиновен веднага след раждането си, неочаквано научи

...
Мъж, който бил осиновен веднага след раждането си, неочаквано научи
Коментари Харесай

След 6 г. брак мъж разбра, че жена му всъщност му е сестра

Мъж, който бил осиновен незабавно след раждането си, ненадейно научи истината за фамилните си връзки, до момента в който се подлагаше на проби, с цел да стане донор на бъбрек на брачната половинка си. Той говори за това по-подробно в тематичен конгрес на Reddit.

Анонимният създател на обявата означи, че брачната половинка му се нуждае от незабавна бъбречна трансплантация заради затруднения след раждането на сина им. Той решил да си направи проби за съгласуемост с вярата да стане донор на обичаната си, защото опитите да откри искащи измежду роднините й били несполучливи.

" Един ден ми се обадиха, че съм съвпадащ. Но лекарят сподели, че желае да направи още проби заради избрана информация от резултатите от тъканния тест на HLA (човешки левкоцитен антиген), " написа той.

Ново проучване открило, че двойката има " ненормално висок " % съвпадане на генетичния профил. Озадачен от тези резултати, мъжът се обърнал към своя доктор за обяснение.

" Той изясни, че ДНК информацията се предава от потомство на потомство. Родителите и децата могат да имат най-малко 50% съвпадения, а братята и сестрите - от 0 до 100%. Въпреки това е извънредно рядко брачният партньор и брачната половинка да имат такова висок % “, напомня създателят на обявата.

Това изобретение било потрес за двойката, която към този момент има две деца дружно.

" Не знам какво да върша по-нататък. Тя е моята брачна половинка и майка на децата ни ", показа прекарванията си мъжът.

Историята, която описа в Reddit, бързо стана вирусна. Потребителите интензивно разискват по какъв начин най-добре да действат в такава деликатна обстановка. Някои приканват да не унищожава фамилията, тъй като децата към този момент са родени и несъмнено са здрави.

" Ако сте щастливи, тогава го игнорирайте. Дайте бъбрек на жена си и продължете да бъдете страхотни родители ", написа един коментатор.

Други упорстваха, че е належащо да се каже на дамата истината и дружно да вземат решение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР