Мъж, който беше уловен от камера да навлиза в пространството

...
Мъж, който беше уловен от камера да навлиза в пространството
Коментари Харесай

Поведението на мъжа във фитнеса разкрива „безумен“ проблем, с който се сблъскват жените, докато тренират: „Това мирише на мизогиния“

Мъж, който беше уловен от камера да навлиза в пространството на жена във фитнеса, провокира яд онлайн, като дамите го декларират демонстрира прекомерно постоянно срещан проблем, с който дамите се сблъскват, до момента в който упражняват – и специалистите са съгласни.

Чарли, английски фитнес инструктор, който разгласява тренировки и потребни препоръки за фитнес онлайн, снимаше урок по повдигане на тежести, когато мъж се приближи зад нея и пусна тежък дъмбел тъкмо зад нея.

Неназованият мъж бързо се отдалечи, оставяйки тежката част от фитнес оборудването в подготвителното пространство на Чарли, правейки я невероятно да продължи.

След като се пробва да завоюва вниманието му, тя най-после взема решение да реалокира дъмбела и да продължи, което го кара да се върне и да я зяпа, до момента в който тя тренира.

След прекарването Чарли взема решение да показа видеоклипа в TikTok в опит да подчертае постоянно срещан проблем: мъже, които сплашват дамите във фитнес залите.

„ Фитнесът е място за безусловно всеки, нямам нищо срещу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР