Мъж каза емоционално сбогом на любимото си куче, докато бяха

...
Мъж каза емоционално сбогом на любимото си куче, докато бяха
Коментари Харесай

„Травматичното“ сбогуване на човека с любимото куче, докато и двамата бяха в капан в буйна река

Мъж сподели прочувствено довиждане на обичаното си куче, до момента в който бяха хванати в капан в буйна река, страхувайки се, че кучето ще се удави тъкмо пред него от него.

Роб Патерсън беше на разходка с щерка си, когато неговият двегодишен шоколадов лабрадор отиде да плува. Но Хенли се озова в капан против железна решетка в река, тъй че Роб скочи след него, с цел да се опита да го избави.

Но служителят на реда, който не беше на работа, не можа да стигне до мястото, където Хенли беше в капан в тунел, по този начин се бореше да задържи главата на Хенли над водата, надалеч от бързо течащата река в дребна въздушна пролука в края на тунела през железна решетка от другата страна. Но защото кучето и притежателят бяха държани настрана от металната решетка, всичко, което Роб можеше да направи, беше да утеши обичания си домакински любим и да каже разплакано довиждане.

Роб се сбогува прочувствено с обичаното си куче, опасявайки се, че не мога да го спася и кучето му ще почине там. Но в последния миг служащ от градежа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР