Мъж извика своя 'правоимащ' съсед, който му нареди да промени

...
Мъж извика своя 'правоимащ' съсед, който му нареди да промени
Коментари Харесай

`Съседът изисква да сменя името на кучето си - той казва, че обърква дъщеря му`

Мъж извика своя 'правоимащ' комшия, който му подреди да промени името на кучето си, тъй като то 'обърква щерка му' '. Той изясни по какъв начин има шестгодишно куче на име Шарлот – и живееше умерено в своето „ предградие за долна междинна класа “, до момента в който младо семейство не се реалокира в прилежащата къща.

Отивайки в Reddit, 36-те -годишен сподели: „ Аз съм притежател на комбинация от Големи Пиренеи/Австралийско говеда на име Шарлот. Живея тук от към година и оставям Шарлот да върви на гърне към шест или повече пъти дневно. Това е постоянно една и съща рутина: разтварям задната врата, Шарлот изтичва на открито, с цел да пикае и да „ патрулира “ в двора (явно е нещо в Пиренеите) и нормално не се връща назад към вратата, до момента в който не подам главата си и не я извикам име. "

Но когато един ден извика кучето си на закрито, сърдит комшия изпищя в отговор с искане да разбере „ за какво вика щерка си в къщата си “. той добави: „ Преди към седмица или две нови съседи се реалокираха в задната ми уличка. Нямах никакви намер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР