Мъж, извършил въоръжен грабеж, е установен и задържан от служителите

...
Мъж, извършил въоръжен грабеж, е установен и задържан от служителите
Коментари Харесай

Арестуваха 25-годишен за въоръжен грабеж във Велинград

Мъж, направил въоръжен обир, е открит и арестуван от чиновниците на група „ Криминална полиция ” при РУ-Велинград, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Дръзкото закононарушение било осъществено в последния ден на януари. Тогава маскиран с качулка и маска мъж влезнал в хранителен магазин покрай болничното заведение във Велинград. Заплашил продавачката с нож и за броени секунди съумял да отмъкне оборота на комерсиалния обект, който бил над 800 лв..

След приемането на сигнала за случилото се, на място били ориентирани дежурни автопатрули при полицейското ръководство във Велинград. Бързо бил заварден близкият периметър към мястото на престъплението, само че грабителят съумял да избяга и да се укрие. Извършен е подробен оглед, а за работата по случая бил образуван екип от криминалисти, полицейски инспектори, специалист и проверяващ служител на реда. След няколкодневна усърдна работа органите на реда попаднали в дирите на причинителя - 25-годишен велинградчанин. Спрямо него се води досъдебно произвеждане.

Работата по цялостното изясняване и документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР