Мъж изненада хората, след като се ожени за три прекрасни

...
Мъж изненада хората, след като се ожени за три прекрасни
Коментари Харесай

За да отмъсти на бившата: Мъж в Танзания се ожени за три жени в един ден

Мъж изненада хората, откакто се ожени за три прелестни дами на красива сватбена гала. Атуман Йенгаенга влезнал в джамията, съпроводен от трите дами, които се венчали за един и същи мъж.

Йенгаенга, гражданин на Шанве, община Мпанда в провинция Катави, Танзания, съобщи, че задачата му е била да се ожени за четири дами, откакто се разгневил, че някогашната му брачна половинка го е напуснала .

Mkazi wa mjini Mpanda, Athuman Yengayenga ameandika rekodi ya aina yake baada ya kufunga ndoa na wanawake watatu kwa wakati mmoja…na hivi ndivyo ilivyokuwa.
— Azam TV (@azamtvtz)
Предизвикателството да се ожениш за повече от една жена

Той желал да се ожени за доста дами, тъй че в случай че някоя още веднъж го напусне, да има още няколко.

" Това е с помощта на шанса. Също по този начин е предизвикателство, защото не можеш да събереш три дами поред и да поискаш да се ожениш за всички едновременно, а те да се съгласят ", споделя той пред AZAM TV.

Ревност сред трите съсъпруги

Фатума Рафаели, Аша Пиус и Мариам Джон - трите избранички - също са разкрили какво усещат за шерването на един мъж и за това да бъдат взаимни съпруги. Те се съгласили, че ревнивост ще има, защото всички са хора, само че ще се стремят да живеят дружно в естетика.

" Ние към момента не сме " приключени ". Нуждаем се от още една жена " , споделила Фатума, първата брачна половинка, до момента в който оправяла воала си.

Йенгайенга произлиза от полигамно семейство, по тази причина да има доста съпруги за него е нормална процедура. Въпреки това женитбата за три млади дами едновременно изненадала фамилията му, защото това било нечувано.

Mhe, Sheikh Mashaka N. Kakulukulu Sheikh wa mkoa wa Katavi, amefungisha ndoa ya wake wa tatu kwa pamoja.
Bwana Athuman Juma Yengayenga amejaaliwa kufunga ndoa na wake watatu kwa siku moja ndani ya Msikiti mkuu wa Ijumaa MKOA WA KATAVI tarehe 08.07.2023.
— Msafiri Kitumbo (@MKitumbo)
Трима мъже споделят една жена, живеят под един покрив

В сходна история жена се омъжила за шурей си и за още двама мъже , откакто осемгодишният ѝ брачен партньор, от който има две деца, умрял в автомобилна злополука.

По-късно тя се омъжила за втория и третия си брачен партньор в разнообразни времеви линии, като всички живеят под един покрив.

Тя споделя, че задоволява всичките им потребности и е сигурна, че няма да ѝ изневерят, защото тя им дава всичко, което изискат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР