Mъж, идентифициран като първи секретар на българското посолство в Япония,

...
Mъж, идентифициран като първи секретар на българското посолство в Япония,
Коментари Харесай

Откриха мъртъв предполагаем български дипломат в Токио

Mъж, разпознат като първи секретар на българското посолство в Япония, е открит мъртъв пред комерсиална постройка в Шинджуку, Токио, в понеделник заран, оповестява JapanToday. Към момента се допуска, че става дума за самоубийство, оповестява локалната полиция, представена от изданието.

Около 9:45 ч. сутринта минувач съобщил на управляващите, че е видял човек, " падащ от високо ". Екипът на незабавна помощ, който идва на място, го открива в безсъзнание. Той е закаран в болница, където е разгласен за мъртъв.

Човекът е разпознат като първи секретар на българското посолство в Токио. Името му не се загатва. Знае се, че е 41-годишен и е почнал мандата си в посолството през март.

Очевидци оповестяват на полицията, че са видели индивида, който стои на 7-ия етаж в постройката, малко преди да загине. На мястото на случая не е открито предсмъртно писмо, добавя Japan Today, базирайки се на полицейски източници.

Според уеб страницата на Министерството на външните работи първи секретар и завеждащ консулска работа на задачата ни в Токио е Ивац Владайчев. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР