Мъж и жена загинаха в пожари тази сутрин. За това

...
Мъж и жена загинаха в пожари тази сутрин. За това
Коментари Харесай

Две жертви на пожари в Кюстендил и Велико Търново

Мъж и жена починаха в пожари тази заран. За това оповестиха от полицията във Велико Търново и Кюстендил.

Жена е починала от задимяване при пожар тази заран в дома си във великотърновския квартал " Бузлуджа ", оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

По предварителна информация дамата, на 46 години, е била самотноживееща. Апартаментът е бил цялостен с боклуци, които откакто са били запалени, по незнайна причина, са предизвикали задимяване, в резултат на което дамата е починала. Сигналът е получен към 7.00 часа. Няма други потърпевши при случая.

Пожар взе и още една жертва- мъж на 56 години от с. Раждавица, община Кюстендил. Това оповестиха от полицията. Мъжът е живеел самичък. След потушаването на огъня огнеборците са намерили тялото му под срутената част на покрива.

Причините за възникването на пожара обяснява районно управление (на МВР) Кюстендил. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е и дежурен прокурор.

Общо шест пожара са гасили в края на предходната седмица екипи на районните служби за противопожарна сигурност, споделиха още от полицията в Кюстендил. При другите пет пожара не са нанесени щети
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР