Мъж и жена са задържани заради смъртта на едногодишно дете,

...
Мъж и жена са задържани заради смъртта на едногодишно дете,
Коментари Харесай

Пастрок убил 1-годишното детенце в Пазарджик, за да не плаче

Мъж и жена са арестувани поради гибелта на едногодишно дете, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Момченцето е умряло след голям брой удари в главата, нанесени от пастрока му.
В четвъртък следобяд от Спешна помощ в Пазарджик е получен сигнал в полицейското ръководство за признато от лекарите момченце на 1 година в безпомощно положение. За страдание, детето малко по-късно е умряло.

С следствие на случая се заели чиновници от бранш "Криминална полиция " при РУ-Пазарджик и сътрудниците им от полицейския сектор в пазарджишкия квартал "Изток ".

При направената аутопсия е открито, че гибелта е настъпила вследствие на контузия в региона на главата. Незабавно били арестувани майката на детето М.Х.- 30г. от пловдивското село Триводици и 27-годишният С.Й. от Пазарджик, с който тя съжителствала.

В хода на следствието е изяснено, че дамата постоянно оставяла детето на приятеля си. Момченцето обаче мощно подвластно от нея плакало постоянно. За да го накара на млъкне афектираният мъж употребявал нечовечен способ, като нанесъл удари в региона на главата на бебето.

Всички дейности на проверяващите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура в регионалния град. От своя страна магистратите са удължили периода на задържане на мъжа и дамата със 72 часа.

Работата по цялостното изясняване на случая продължава, формирано е полицейско произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР