Мъж и жена са задържани за три палежа, съобщиха от

...
Мъж и жена са задържани за три палежа, съобщиха от
Коментари Харесай

Лошо им се пише! Задържаха мъж и жена за три палежа в Грамада

Мъж и жена са арестувани за три палежа, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин.
Те са били осъществени през месеците януари, февруари и март, в частни парцели в Грамада.
В следствията на трите закононарушения, осъществени под надзора на прокуратурата, участваха чиновници от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин и Районното ръководство в Кула, прецизират от полицията.
37-годишна жителка на Грамада - уличена в осъществен на 4 март палеж на сграда в частен парцел в градчето, е привлечена в качеството на обвинена по формираното по случая досъдебно произвеждане. С разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Видин тя е арестувана за период до 72 часа и приведена в следствения арест.
В хода на извършени оперативно-издирвателни дейности криминалисти открили съпричастността на 24-годишен локален гражданин - престъпно проявен и осъждан, към други два палежа в Грамада – на жилищна постройка при започване на януари и на селскостопанска сграда при започване на февруари. Мъжът е притеглен в качеството на обвинен по формираните две досъдебни производства и с прокурорско разпореждане е арестуван за период до 72 часа.
Работата на проверяващите екипи продължава под надзора на Районна прокуратура – Видин в границите на формираните три досъдебни производства по чл.330 от Наказателния кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР