Мъж едва не загина с тротинетката си, след като пропадна

...
Мъж едва не загина с тротинетката си, след като пропадна
Коментари Харесай

Пловдивчанин е с тежки травми, след като пропадна с тротинетката си в дупка на тротоара

Мъж едвам не почина с тротинетката си, откакто пропадна в голяма дупка на тротоара в центъра на центъра на Пловдив на оживено кръстовище на метри от Второ полицейско ръководство, съобщи.

Пострадалият е със съществени пострадвания. Откаран е в болница. Спасен е от инцидентно преминаващо с автомобил семейство.

" Минавахме с колата. В последния миг видяхме, че има паднал мъж на тротоара. Човекът безусловно не можеше да стане. По думите му е стоял в дъжда над 15 минути, без никой да спре и да му помогне. Не беше изключително съответен след случилото се - трепереше, лицето му беше обезобразено ", споделя Здравка Николова, оказалa помощ на потърпевшия.

По думите на брачна половинка ѝ извикали кола за спешна помощ незабавно.

" Никога няма да не помни гледката на обезобразеното лице на този мъж ", споделя той.

Съпругата му съобщи, че близки на потърпевшия са се свързали с тях. Оказало се че мъжът е със строшен нос. От УМБАЛ " Свети Георги ", където е настанен, показаха, че той е с тежка лицево-челюстна контузия и ще му бъде правена интервенция.

" Дупката е в резултат на под земята развой в резултат на проливните дъждове. Голямата част от подземанта част - подложката от пясък, липсват. Запълнили сме все още дупката. При подобаващи метеорологични условия ще разкопаем региона, с цел да проверим къде отива цялата тази земна маса и да отстраним слягането на тротоара ", съобщи Георги Стаменов, кмет на регион " Централен " - Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР