Мъж е застрелян тази вечер в столичния квартал Горна баня“.

...
Мъж е застрелян тази вечер в столичния квартал Горна баня“.
Коментари Харесай

Мартин Божанов - Нотариуса е застрелян в София

Мъж е убит довечера в столичния квартал „ Горна баня “. Самоличността на мъжа е открита, жертвата еМартинБожанов, извесен като Нотариуса,съобщиха от Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал към 20:30 часа в срядавечер в комплекс " Глория палас ", който се намира сред столичния квартал " Горна баня " и Околовръстен път на София.

Изпратените на място полицейски екипи са проверявали всички влизащи и излизащи. В същото време проверяващи преглеждали видеозаписи при охранителите на комплекса, съобщи Българска телеграфна агенция.

БУЛФОТО

На този стадий няма обвинени. На брифинг от полицията оповестиха, че се касае за ликвидиране.Първоначалните находки са, че се касае за изстрели с огнестрелно оръжие.Божанове убит в тяло и главата, сподели заместник-градският прокурор Иво Илиев. По думите му стартира следствие за ликвидиране.

БУЛФОТО

В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали по повод наБожановза закани. Жалбите са от страна на магистрати, сподели по отношение на жертвата в отговор на въпрос от Българска телеграфна агенция градският прокурор на София Илиана Кирилова. Тя добави, че се работи интензивно и по информация за имотни измами. " Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях ", посочи Кирилова.

БУЛФОТО

Този човек е бил забавен и по делото “Крашевски ”, сподели още Кирилова.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев заяви, че се търсят очевидци, които могат да дадат повече информация по случая. Работи се и с защитата на заведението, отговори на въпрос на Българска телеграфна агенция Коцев.

Целият запас на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по откриване на убийството, сподели още основният секретар.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР