Mъж е задържан за опит за подкуп на полицаи. Това

...
Mъж е задържан за опит за подкуп на полицаи. Това
Коментари Харесай

Задържаха шофьор, опитал да подкупи полицаи в Стара Загора

Mъж е арестуван за опит за рушвет на служители на реда. Това оповестява на формалния си уебсайт Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Днес малко преди 11:00 часа за инспекция на улица в Стара Загора е спрян лек автомобил, ръководен от 41-годишен мъж. По време на инспекцията водачът е подхвърлил в полицейски автомобил банкнота от 100 лв., с цел да не му бъде написан акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата.

В хода на инспекцията е открито още, че автомобилът не е минал годишен механически обзор, а лидерът управлявал със удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство с изминал период на годност и не е показал удостоверение за регистрация на автомобил. По време на придвижването возилото било без включени светлини.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа, а против него е стартирано бързо произвеждане по член 304 от Наказателния кодекс. Ако бъде потвърдена виновността му го грози дейно наказване „ отнемане от независимост “ или санкция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР