Мъж е задържан в Етрополе за организиране на купен вот,

...
Мъж е задържан в Етрополе за организиране на купен вот,
Коментари Харесай

По 50 лв. давали на глас за изборите в Етрополе

Мъж е арестуван в Етрополе за образуване на платен избор, заяви прокурор Христо Христов от районната прокуратура, осведоми БТВ. По думите му, на участниците били обещавани по 50 лв. на, които трябвало да бъдат преведени на 6-ти юли . По случая са конфискувани голям брой материални доказателства, осъществени са разпити на очевидци, претърсвани са и разнообразни обекти.

„ Схемата се показва в това, че самото лице е провело попълването на заявления от хора в Етрополе и село Малки Искър, с които са заявили единодушие, че могат да бъдат регистрирани като покровители за посочената политическа партия. По думите му за първи път среща сходна скица, която да употребява покровителите . По случая са конфискувани празни бланки на заявления за покровители, както и 61 попълнени с данните на хора от Етрополе и Малки Искър. „ Броят на секциите на територията на общината е 19, а попълнените заявления са 61 – три пъти повече от броя на изборните секции “, уточни Христов.
 Повдигнато е обвиняване против мъж, обвинен в пазаруване на гласове Повдигнато е обвиняване против мъж, обвинен в пазаруване на гласове
Под наблюдението на Териториално поделение – Лом при Районна прокуратура – Монтана се води следствие за пазаруване на гласо...

Задържаният е на 35 година, представител на компания за бързи заеми, оповестява Българска национална телевизия. Мъжът е осъждан за ръководство на моторно транспортно средство (МПС) без регистрация . Задържаният се споделя Кирил Киров и е ръководител на шахматен клуб в града. Има очевидци, които към този момент са разпитани пред арбитър.  Киров е осъждан общо два пъти, като наказателната му отговорност е сменена с административна глоба " санкция ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР