Мъж е задържан на АМ "Тракия" за превозване на нелегални

...
Мъж е задържан на АМ "Тракия" за превозване на нелегални
Коментари Харесай

Екшън на АМ "Тракия": Полицаи измъкнаха от „Опел Синтра“ 21 бежанци, закопчаха шофьора

Мъж е арестуван на Автомагистрала "Тракия " за транспортиране на незаконни мигранти. Това оповестиха от ОДМВР - София.

Около 1.00 часа тази нощ в региона на 42 км на автомагистрала „ Тракия “ автопатрул на ОДМВР - София подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване за инспекция на лек автомобил „ Опел Синтра “.

Водачът не се подчинил на дадените му разпоредби и демонстративно траял придвижването си в посока столицата, увеличавайки скоростта. След малко гонене нарушителят е спрян сполучливо от полицейските чиновници.

Когато се пристъпило към инспекция на автомобила, станала ясна и повода за проявеното непокорство от страна на лидера. В колата униформените разкрили 17 мъже, три дами и дете, всичките без документи за идентичност, самоопределящи се като сирийци.

На местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане. Незаконно пребиваващите чужденци са отведени в районно управление (на МВР) - Ихтиман, където работата с тях траяли чиновници от група „ Миграция “ при регионалната дирекция.

Водачът - на 28 години от Хасково, престъпно проявен и осъждан, е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Действията по следствието не престават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР