Мъж е забелязал същество, подобно на анаконда, да се спотайва

...
Мъж е забелязал същество, подобно на анаконда, да се спотайва
Коментари Харесай

Страшно същество, подобно на анаконда, се крие във водите на Темза СНИМКИ

Мъж е забелязал създание, сходно на анаконда, да се спотайва в река Темза в Лондон. Той е съумял даже да го снима.

Потребителят на обществената мрежа Reddit споделя преди 4 дни фотография на създание сходно на влечуго, показващо се от мътната вода.

Публикацията, която събира над 11 000 лайкове, беше озаглавена: " Видях безумно нещо в Темза преди малко ". На изображението се вижда змийска глава, която се подава от водата с червени очи, написа Daily Mail.

Кадърът разпали голяма полемика какво тъкмо творение е снимано.

Един човек написа: " Това е известната анаконда в Темза! " Друг пък се пошегува: " Прилича на капачка от бутилка върху канара ". Много по-изобретателни консуматори на Reddit обаче го нарекоха " Чудовището от Лох Темза ".

Междувременно други споделиха, че това може да е огромна змия, а един консуматор уточни, че предходната година в Темза е била открита " голяма змийска кожа ".

Смята се, че петметровата змийска кожа, открита на брега, е оставена от Боа удушвач (Boa constrictor). Кожата е открита от Джейсън Санди, лондонски мудларк - човек, който търси скъпи предмети в речната тиня.



Възможно е змията да е била изоставена или избягала. Боата удушчвач е тип неотровна змия, родом от Южна Америка, която е известна с това, че се навива към жертвата си и я задушава до гибел, преди да я погълне цялата.

За благополучие даже бебетата са прекомерно огромни, с цел да ги погълне змията, и вследствие на това съдбовните набези над хора са необичайност.

Миналата година Санди е разгласил няколко фотоси на изумителната си находка в профила си в Instagram.



" Ужас! Вчера забелязах тази огромна змийска кожа на брега на морето “ - споделя той. " Не можех да допускам на очите си. Много огромна змия смъкна кожата си и тя беше отмита от прилива. Чувствах се по този начин, като че ли съм по река Амазонка, а не по Темза! Погледнах зад тила си, с цел да се уверя, че змията не ме дебне. Надявам се, че тази змийска кожа не е доказателство, че по Темза живеят още змии. “

В отговор на коментар на консуматор Санди споделя, че е оставил кожата там, където е била, тъй като " миришеше доста неприятно ".

Той сподели също по този начин, че кожата е била дълга към пет метра и е открита на северната страна на Темза покрай моста Хамърсмит.

Въпреки че произлиза от Южна Америка, тежкотелесната змия постоянно се отглежда и развъжда в плен и се държи като домакински любим в други елементи на света, в това число и в Обединеното кралство.

Exotic Pets UK разказва боата на своя уеб страница: " Този тип е превъзходен другоземен домакински любим, само че когато е възрастен, е належащо огромно помещение. "

През 2020 година покрай моста Барнс в Чисуик, близо до мястото на фотосите, е открит петметрова боа удушвач.

Той се е плъзгал в храсталаците около Темза, преди да бъде хванат от RSPCA.

Тогава служителката на RSPCA по събиране на животни Джейд Гътри, която избавила влечугото от брега на реката, декларира, че то евентуално е било изоставено, а не бездомно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР