Мъж е споделил ужасната си история, в която е видял

...
Мъж е споделил ужасната си история, в която е видял
Коментари Харесай

Мъж се заклещи, докато прави секс със съпругата си

Мъж е споделил ужасната си история, в която е видял по какъв начин го откарват в болница с дървена плоча към пениса му. Ерик решил една заран да играе ролева игра като занаятчия, с цел да подправи любовния си живот със брачната половинка си Кейти, по тази причина почнал да пробива дупка във вратата.

Споделяйки историята си на TLC's Sex Sent Me to ER, брачният партньор изясни по какъв начин е прокарал пениса си през дупката.



Ерик споделя: " По това време мислех, че е гениално, тя обича, когато съм в действителност чалнат. "

Двойката почнала да прави секс през вратата, само че защото Ерик бил пил хапчета за възбуденост, членът му в един миг затънал.

" Ерик изпитваше толкоз мощни болки, само че си мислех, че можем да приключим секса и подуването ще намалее ", споделя Кейти.

Докато продължавали, Ерик не понасял мъчителната болежка и те решили да се обадят на фелдшерите и да получат професионална помощ.

Екипът на колата за спешна помощ декларирал, че заради резултата на хапчетата, пенисът му ще продължи да пораства в границите на дупката във вратата.

Те не желали да рискуват да изгубят пениса на Ерик и предложили да изрежат дребна рамка на вратата и да я вземат със себе си в незабавното поделение.

Ерик си спомня: „ Фелдшерите трябваше да изрежат рамка от тази врата, с цел да извадят пениса ми дружно с нея.
" Дори не мога да си спомня по какъв начин се усещах, когато най-сетне се откачих от вратата. "

След това бил откаран в болничното заведение, където лекарят съумял да освободи мъжествеността му от дървото, написа БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР