Мъж е спасен в Аляска, след като отчаяно сигнализирал за

...
Мъж е спасен в Аляска, след като отчаяно сигнализирал за
Коментари Харесай

Спасиха мъж, атакуван цяла седмица от мечка в Аляска

Мъж е избавен в Аляска, откакто обезверено алармирал за помощ, нападнат и унизен от мечка гризли в продължение на една седмица, заяви, като се базира на известие на Бреговата защита на Съединени американски щати.

Служителите от бреговата защита бяха известени със SOS известие и откриха на покрива на колиба мъж, който размахва двете си ръце във въздуха, призовавайки за помощ.

Бреговата защита прецизира в, че това е интернационален сигнал за злополучие.

Мъжът им споделил, че е бил атакуван от мечка и не е спал с дни, откакто тя се е прибирала в лагера му в продължение на седмица.

 Дивото място, където е бил открит мъжът
Дивото място, където е бил открит мъжът
Снимка: US Coast Guard

По торса му имало синини, а единият му крайник бил ранен и превързан.

Екипажът на хеликоптера е бил на път с екип учени на задача за проучване на дивата природа, когато се отклонил от курса си след известието за злополучие.

Според " Ню Йорк Таймс ", мъжът съвсем е изчерпал патроните за револвера си, а вратата на бараката, в която бил отседнал, била откъртена.

" По някое време мечката го беше влачила надолу към реката ", сподели пред вестника лейтенант Джаред Карбахал. " Той имаше револвер. И сподели, че мечката се прибирала всяка вечер и не е спал от няколко дни. "

Човекът не е посочен по име, само че чиновници оповестиха, че е в края на 50-те или началото на 60-те години е бил докладван за просрочен от пътуването си с другари.

Приятелите му съобщили, че той не се е върнал в Ном.

Американската брегова защита го откара в болница, с цел да получи здравна помощ, само че съобщи, че пострадванията му не са животозастрашаващи.

Службата за риба и дивеч на Аляска разказва щата като " меча страна ", само че акцентира, че нападателните срещи с типа са редки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР