Мъж е премазан на източната част на Оковръстното на Пловдив,

...
Мъж е премазан на източната част на Оковръстното на Пловдив,
Коментари Харесай

Премазаха мъж на Околовръстното на Пловдив, вървял в средата на шосето

Мъж е премазан на източната част на Оковръстното на Пловдив, научи TrafficNews.bg. Инцидентът е станал към среднощ преди отбивката за село Скутаре. Читатели на медията ни описаха, че трупът е бил в средата на пътното платно в локва кръв.
Прочетете още
„ Беше минути преди 24:00 часа. Видяхме в страни от пътя маратонки, а два метра по-надолу тялото. Беше мъж, на междинна възраст. Все още нямаше кола за спешна помощ, единствено полиция. Униформени отбиваха придвижването. Не видяхме нито кола, нито колело ”, описа очевидка на тежкия случай.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Пловдив потвърдиха за произшествието. По първични данни, мъж е вървял по осовата линия в средата на пътното платно. Бил е с тъмни облекла.

В същото време по шосето е минавала кола - Мерцедес, чиито лидер на 29 години е видял в последния миг пешеходеца. Въпреки натиснатите спирачки, последвал удар, като мъжът е умрял нямясто.

Водачът самичък е подал сигнала за случая до незабавният телефон 112. На място той е открит и арестуван за 24 часа. Тестовете за алкохол и опиати са негативни.

Жертвата към момента не е открита.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР