Мъж е пострадал тежко след инцидент във варненския квартал "Галата",

Мъж е пострадал тежко след инцидент във варненския квартал "Галата", ...

Спешно търсят кръв за Петьо: Идиот без книжка съсипа живота му снощи!

Мъж е пострадал тежко след инцидент във варненския квартал "Галата", пише Varna24.bg, позовавайки се на споделен призив за помощ на Даниела Стаматова в групата "Виждам те КАТ-Варна" и "Галата-най-добрият квартал на Варна".

"СПЕШНО търсим кръводарители за наш съкварталец и приятел.

Казва се Петър Иванов Дулев.

Снощи е бил на работа и докато се е борил за прехраната на децата си, поредният идиот се е врязва в малкото магазинче, намиращо се в края на Галата.

В момента нашето момче се бори за живота си с 30% изгаряне. Нужни са му 5 човека на ден за кръводаряването. Настанен е в Клиниката по изгаряне на Военна болница. При вземането на кръв казвайте името и къде е настанен Петьо.

Молим Ви за милост. Трябват ни спешно Вашето милосърдие и съпричастност!!!", гласи призивът.


!!!СПЕШНО!!! Пострадал е мой много близък приятел, който повечето хора от Галата познавате! Нужни са кръводарители-без...
Публикувахте от в
От пресцентъра на полицията потвърдиха за инцидента, регистриран в 21,15 часа снощи.От там обясниха, че неправоспособен 29-годишен водач е загубил контрол над автомобила и се е врязал в търговския обект, предлагащ готова храна за дома.

При удара е пострадал собственикът на обекта, който се е залял с гореща мазнина от фритюрника и е бил настанен в болнично заведение с тежки изгаряния.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg