Мъж е пострадал, след като е бил набит от двама

...
Мъж е пострадал, след като е бил набит от двама
Коментари Харесай

Нова агресия на пътя! Ступаха тираджия заради рисковано изпреварване

Мъж е потърпевш, откакто е бил набит от двама бабаити поради засечка на пътя, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Екшънът се разиграл малко преди 19 часа нощес в региона на ул. "Николаевска” в Берковица. 59-годишен локален гражданин бил атакуван от двама непознати, които излезли от автомобил и почнали да го псуват и наскърбяват. Мъжете се спуснали да постановат камионджията и счупили страничното му огледало за назад виждане. След това непознатите се качили в колата и отпрашили в незнайна посока.
Оказало се, че повода за грозната кавга е, че камионджията ги засякъл. Той подхванал рискована маневра изпреварване, при което заплашил двамата мъже и те му скочили да раздават юмручно правораздаване.
Пострадалият водач е прегледан в Спешния център в Берковица, след което е освободен. Той е получил контузии и охлузвания в региона на лицето.
След следствие нападателите са арестувани. Оказало се, че това са двама остарели познайници на полицията - престъпно проявените и осъждани К.Л./49 г./ от Берковица и А.Г./37 г./ от село Мездрея. Двамата са тикнати в ареста за 24 часа. Работата по изясняване и документиране на случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР