Мъж е открил мрачните действия, чисто зли медицински сестри, извършвани

...
Мъж е открил мрачните действия, чисто зли медицински сестри, извършвани
Коментари Харесай

Ужасен син научава какво са правили чисто зли медицински сестри с възрастна майка в инсултно отделение

Мъж е разкрил мрачните дейности, " чисто зли " медицински сестри, осъществявани против майка му, когато тя е била под тяхна грижа в инсултно поделение.

Айлийн Скот беше призната в отделението за инсулт, откакто колабира на отмора през октомври 2018 година, и скоро по-късно беше призната в отделението за инсулт на болница Виктория в Блекпул. Именно там 71-годишният по това време бил даден на грижите на медицински сестри, за които се твърди, че са създали отвратителни мнения за това по какъв начин биха успокоили непокорните пациенти, с цел да улеснят промените им. Синът на Ейлийн, Брайън, от този момент разказа по какъв начин неговият „ свет се срина “, когато с него се свързаха членове на полицията на Ланкашър, които проверяваха изказвания за малтретиране в отделението за инсулт.

Майката на Браян е пътувала от Глазгоу до Блекпул, с цел да се наслаждения на илюминациите, само че е получила тежък хеморагичен инсулт. Скоро тя беше трансферирана в болничното заведение в Глазгоу и почти по това време Брайън се свърза с Ланкаширската пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР