Мъж е обвинен в убийство от втора степен на млада

...
Мъж е обвинен в убийство от втора степен на млада
Коментари Харесай

Млада жена сви с кола погрешка към частен имот в щата Ню Йорк - получи фатален куршум

Мъж е упрекнат в ликвидиране от втора степен на млада жена, защото колата, в която тя се намирала, простъпка навлязла в частната алея пред дома му в щата Ню Йорк, съобщи Би Би Си.

20-годишната Кейлин Гилис е била дружно с още трима души на пътвуане из региона в събота. Те инцидентно навлезли в алеята на Кевин Монахан в град Хеброн, оповестяват от локалните управляващи. Малко по-късно 65-годишният Монахан стрелял по автомобила и ранил смъртоносно Гилис.

" Това е доста печален случай на няколко младежи, които са търсили къща на другар и са се озовали в къщата на този мъж, който е решил да излезе с огнестрелно оръжие и да стреля ", съобщи на конференция шерифът на щата Вашингтон Джефри Мърфи.

Районът е селски и пътищата са едва осветени през нощта. Никой от групата не е слязъл от автомобила и не се е опитал да влезе в къщата на Кевин Монахан, преди той да стреля, посочи шерифът.

По думите му не е имало причина Кевин Монахан да се усеща заплашен. Групата другари се пробвали да повикат здравна помощ в близкия град, само че когато медиците пристигнали на местопроизшествието, Гилис към този момент била издъхнала.

Местните управляващи оповестиха, че Кевин Монахан не е съдействал на следствието и е отказал да излезе от жилището си, с цел да беседва с полицията. Бил е задържан принудително.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР