Мъж е обвинен в отвличане на жената, с която съжителства,

...
Мъж е обвинен в отвличане на жената, с която съжителства,
Коментари Харесай

Задържаха мъж за отвличане и заплахи спрямо майката на детето им

Мъж е упрекнат в похищение на дамата, с която съжителства, към която отправил и закани с ликвидиране. Деянието е осъществено на 31 май в изискванията на домашно принуждение. С решение на Окръжния съд във Варна Николай А. е бил арестуван под стража, а Апелативният съд в морската столица го удостовери, осведомят от по-висшата инстанция.

Потърпевшата е подавала 11 тъжби против Николай, който има три престъпни регистрации. Наказателни производства не са формирани, тъй като тя е оттегляла жалбите си. Спрямо мъжа са били издавани ограничаващи заповеди по Закона за протекция от домашно принуждение, оповестиха от прокуратурата.

Мъжът има дете с потърпевшата и точно той се грижи за финансовата му прехрана, показаха от отбраната. Изтъкнато бе, че Николай А. не е осъждан, а действието, за което е притеглен, предстои на доказване.

Апелативният съд реши, че взетата мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е вярна и законосъобразна. Гласните доказателства демонстрират висока активност на деятелността, в това число при намесата на полицейски чиновници. От автомобила на обвинения са конфискувани три типа оръжия. Липсата на предишна съдимост не опровергава заплахата от осъществяване на закононарушение, тъй като има данни за непозволени дейности по връзки на дамата в предходни години.

Освен от осъществяване на закононарушение, действителна е заплахата и от укриване. Обвиняемият е продал жилището си, не живее със съжителката си и не е ясно къде е обитавал до задържането си, стимулира се съдът.

Съдебният акт на Варненския апелативен съд не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР