Мъж е изпаднал в безпомощно състояние в Бургас. Човекът е

...
Мъж е изпаднал в безпомощно състояние в Бургас. Човекът е
Коментари Харесай

Както не пестим критиката си, така не трябва да пестим похвалите си

Мъж е изпаднал в безпомощно положение в Бургас. Човекът е колабирал и се е свлякъл на земята в Бургас. Свидетели стават минувачи. Те не останали безучастни и незабавно пробвали да оказват помощ на възрастния мъж. Повикана била и Спешна помощ. Заради съответната реакция на навременна интервенция на хората и екипите, потърпевшият се е възстановил.

За положителното описа Нейчо Тодоров. Той е на мнение, че както не пестим рецензията си, по този начин не би трябвало да пестим похвалите си за положителното.

„ Искам в тази група да изразя благодарността си към двамата полицейски чиновници - Радина Костова и Станислав Манджуков, с патрулна кола: Сухопътни войски 5952 НР. Служители, които действаха чисто човешки и спомагаха на нас, групата неволни очевидци на колабирал и паднал в безпомощно положение на земята възрастен мъж. Специални благодарности и на инцидентните минувачи, с които дружно съхранихме здравето на индивида. Благодарности и за оня мъж от първия етаж, който обезпечи жизненоважните в този миг вода, захар и други принадлежности в помощ на потърпевшия. Специални благодарности и на доктор Градев и здравната му сестра, които се отзоваха незабавно...Защо пиша това? Защото съм окуражен, че измежду нас към момента има положителни хора и ЧОВЕЦИ. Нека както не пестим рецензията си, по този начин да не пестим и похвалите си. Здраво общество, изключително в тези сложни времена, се основава единствено с позитивизъм, добрина и религия в близък. Радвам се, че човещината не е починала... Поне не тук в комплекса ни, “ написа той.

Жители на града разясниха:

„ Браво, би трябвало да бъдем положителни и да оказваме помощ на всеки изпаднал в потребност, положителното побеждава. “

„ Браво на всички притекли се на помощ и на Вас, че споделяте положителните каузи! “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР