Мъж е изчезнал след работа, а вече пет дни няма

...
Мъж е изчезнал след работа, а вече пет дни няма
Коментари Харесай

Издирват мъж, изчезнал след работа. Виждали ли сте Петър? СНИМКИ

Мъж е липсващ след работа, а към този момент пет дни няма информация за местонахождението му. Информация за него търси племенникът му - Павел Боболев.

45-годишният Петър Симеонов е забелязан за последно на работното си място нази неделя. След 18 часа следите му се губят. Няма връзка с него и по телефона, споделя Боболев. Той допуска, че неговият родственик е облечен с доста мрачно сини дънки, черни обувки, тъмна блуза и дълъг, черен, шушляков елек до към коляното. 

По случая бил подаден сигнал до органите на реда, а неговия племенник твърди, че била открита раница с персоналните документи на изчезналия мъж.

" Случаят се прехвърляше от РПУ към РПУ, при опит за връзка, информацията все не е била достигнала. Снощи още веднъж звънях, получих подпомагане от 5-то РПУ и отидох на място, да пусна ново заявление. Получих подпомагане и бърза реакция. В момента с разрешението на проверяващите пущам този пост. Днес е петък, към момента не е открит. ", написа Боболев.

Той приканва всеки, който има информация за изчезналия Петър Симеонов, да се свърже с него или да се обади на тел. 11.

Вижте цялата история, споделена от Павел Боболов:

Петър Симеонов Маринов- 45г  В неопределеност от 20.11.22г. (неделя)

Последно е бил забелязан на 20.11.22г. на работното си място. След 18:00ч няма данни да е видян, или чут по телефон.
Не е известно по какъв начин е облечен. Предполага се, че е с доста мрачно сини дънки, черни обувки, тъмна блуза и дълъг, черен, шушляков елек до към коляното.

Висок към 170- 175см.  В понеделник не се явява на работа, телефонът му е изключен. Във вторник от 5-то РПУ, гр. София се свързват със сестра му, с цел да оповестят, че раницата му е открита (личните му документи са в нея). Малко по-късно от работата му, се свързват с мен, че във вторник- 22.11.22г, още веднъж не е отишъл на работа. От понеделник  досега телефонът му е изключен. Не ни е известно в неделя вечер, дали телефонът му е бил включен.

След безуспешни, многократни опити да установя връзка с него и да го намеря на персоналният му адрес и диалози по телефона с негови другари, към 19:00 ч депозирам заявление в 2-ро РПУ, гр. София, че искам да бъде пуснат за търсене.

Още във вторник, желаех да го разглася в обществените мрежи, че го търсим. От 2-ро РПУ ни посъветваха да не го вършим на този стадий, тъй като можем да попречим на следствието, в случай че вдигнем доста звук. С околните му, взехме решение да послушаме полицията.

Случаят се прехвърляше от РПУ към РПУ  при опит за връзка, информацията все не е била достигнала. Снощи още веднъж звънях, получих подпомагане от 5-то РПУ и отидох на място, да пусна ново заявление. Получих подпомагане и бърза реакция. В момента с разрешението на проверяващите пущам този пост. Днес е петък, към момента не е открит.

Надяваме се, благодарение на проверяващите органи и всички Вас скоро да бъде открит жив и здрав!  Моля, всеки който има някаква информация за изчезналото лице, да се свърже с мен или да се обади на тел: 112.

Апелираме за разпространяването на този пост от негови близки, сътрудници, другари, познати и непознати!
Благодарим Ви!
Павел Боболов (племенник на изчезналото лице)



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР