Мъж е бил нападнат и пребит пред очите на детето

...
Мъж е бил нападнат и пребит пред очите на детето
Коментари Харесай

Пребиха мъж посред бял ден в парка пред очите на детето му в Ботевград

Мъж е бил атакуван и пребит пред очите на детето си измежду бял ден в парка в Ботевград. 

От полицията оповестяват, че случаят е станал на 14 август, а сигнал е подаден на незабавния телефон в 17,45 часа. 

Дойдохме със сина ми в парка на разходка да караме колелета. Когато дойдохме, той видя свои приятелчета и отиде при тях да си играе. Аз седнах на пейката, а той беше зад мен. След към десетина минути както си седях на пейката, усетих удари. Двама души ме нападнаха. Опитах да се защитя, само че не съумях, тъй като изненадата беше огромна. Паднах на земята, те започнаха да ме ритат, започнаха да ми крещят, че ще ме убият. Това се случи пред очите на към петнайсет деца, които бяха на не повече от метър от мен, включителнон и моето дете. Синът ми е в потрес, с него работят психолози, описа мъжът пред Нова тв.



Той описа още, че в близост е имало майки със напълно дребни деца, бременни и възрастни хора. Хората се уплашиха, всички се разбягаха. Останаха единствено две дами.

Когато се развикаха дамите, нападателите се уплашиха и си твъгнаха, описа индивидът.

В последна сметка причинителите са арестувани от полицията. Те са на 18 и 24 години. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Те са упрекнати в хулигантство, осъществено с смелост и цинизъм пред голям брой жители и закана за ликвидиране. 



Оказва се, че нападението има предистория. Тя е от предходния ден, когато синът на жертвата е атакуван от друго дете. 

Предния следобяд цялото семейство дойдохме в парка на разходка, а сина ми се отдели от нас, с цел да кара тротинетка на разпите. Когато стигнах до него, видях по какъв начин сина ми е сгънат на топка, а друго дете на 8-10 години е над него и го бие с юмруци по главата. Аз се развиках, до момента в който стигна до него. Мъжът ми пристигна, разтърва обстановката и всички потеглиха, описа брачната половинка. 

Нямам визия кой е нападнал брачна половинка ми, само че мисля, че един от нападателите е участвал на багра със сина ми, уточни тя. 

Никога не съм виждал тези хора, удостовери мъжът. 

В момента положението на детето ни не е по никакъв начин положително. Страхува се и отхвърля да излезе от у дома, добави майката.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР