Мъж е бил арестуван, след като се е забил с

...
Мъж е бил арестуван, след като се е забил с
Коментари Харесай

Автомобил се блъсна в портите на Бъкингамския дворец

Мъж е бил задържан, откакто се е забил с колата си в портите на Бъкингамския замък в Лондон, оповестиха от лондонската полиция, съобщи Агенция Франс Прес

Инцидентът е станал към 02:33 ч. по Гринуич на 9 март, когато " автомобил се е блъснал в портите на Бъкингамския замък ", оповестиха от полицията.

" Въоръжени служители на реда арестуваха мъж на мястото на случая по съмнение в незаконно увреждане. Той е бил откаран в болница ", допълниха от Скотланд Ярд, като прецизираха, че няма потърпевши и че сега тече следствие за определяне на събитията на случая.

Сигурността към Бъкингамския замък, формалната резиденция на английското кралско семейство, е доста засилена, като въоръжени служители на реда патрулират в постройката в сърцето на столицата.

В предишното тя е била обект на няколко опита за навлизане с щурм. През ноември предходната година мъж, който се опита да проникне в кралските конюшни на двореца, беше санкциониран.

През май предходната година един мъж беше задържан, откакто хвърли патрони за пушка в парка, единствено няколко дни преди коронацията на Чарлз III.

При различен случай през есента мъж получи 15-месечна условна присъда за това, че се вряза с колата си в портите, защитаващи входа на Даунинг стрийт - охраняемата улица, на която се намира резиденцията на английския министър-председател.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР