Мъж даде последните средства, с които разполага, за да събори

...
Мъж даде последните средства, с които разполага, за да събори
Коментари Харесай

Мъж върна на банката ипотекираната си къща в насипно състояние

Мъж даде последните средства, с които разполага, с цел да събори къщата, в която живее със фамилията си. Домът бил ипотекиран, а семейството не можела да продължи да заплаща вноските, пеше ЛовечМедия.

Земята обаче, върху която била издигната къщата, не била включена в ипотеката, и семейството решила да унищожи къщата, и да я върне на банката. След като я съборило, фамилията натоварило строителните боклуци в камион и пренесло къщата в насипно положение пред централния офис на банката в Тетевен, където била ипотекирана къщата.



Накрая решили да си създадат смешка с банката. Влезли, преструвайки се, че плачат в паричния салон, почнали да се молят да не им вземат дома, децата ревяли, майката пищяла, бабата кълняла...



Но шефът на банката споделил: „ Не, не можем да вършим изключения “. Изумлението му му било огромно, когато излязъл пред банката, а притежателят на дома се провикнал: „ Не желаят шурей. Стоварвай “.

Баджанакът, който бил водач на камиона, изсипал товара пред входа и надул клаксона за привет към шефа на банката, написа " Фактор ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР