Мъж, чиято присъда за сексуално посегателство над 19-годишната му дъщеря

...
Мъж, чиято присъда за сексуално посегателство над 19-годишната му дъщеря
Коментари Харесай

Мъж, оправдан за сексуално посегателство, завежда съдебно дело за отказ на таксиметров лиценз

Мъж, чиято присъда за полово посягане над 19-годишната му щерка беше анулирана, оспорва решение на Garda да му откаже таксиметров лиценз.

В производството във Върховния съд той споделя, че е потвърдено, че е почтен за хипотетичното нарушаване, само че основен надзорник, който по-късно се занимава с неговото заявление за лиценз за малко публично транспортно средство (SPSV), му сподели, че „ това не е напълно по този начин “.

Той твърди, че полицията е споделила в изявление, че той би трябвало да работи „ въз основа на салдото на вероятностите “ във връзка с обвиняванията. За да бъде наказан в углавен развой, журито или съдията би трябвало да бъдат задоволени „ отвън рационалното подозрение “.

Мъжът споделя, че е бил наказан по едно обвиняване за полово принуждение след развой през 2017 година, само че това е анулирано от Апелативен съд. Той беше оневинен с единомислеща присъда на правосъдните заседатели след втори развой през 2021 година Той отхвърля всички непозволени дейности и споделя, че няма други присъди.

Мина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР