Мъж, чиято къща изгоря, докато беше на почивка в Шотландия,

...
Мъж, чиято къща изгоря, докато беше на почивка в Шотландия,
Коментари Харесай

Добрите самаряни помагат на човек, прекарващ Коледа на паркинг, след като пожар унищожи дома

Мъж, чиято къща изгоря, до момента в който беше на отмора в Шотландия, откри, че духът на сезона е жив и здрав, откакто общественост му даде вяра.

35-годишният Том Кръмп пътува до Шотландия с трите си кучета предишния месец, само че е оставен без дом, откакто полицията от родния му град в Дербишър се е обадила, че къщата му е била унищожена при пожар. Беше подготвен да се върне, само че по-късно го сполетя нов неприятен шанс, защото камионът му се повреди.

Но той откри, че духът на благосклонност е към момента жив, откакто жителите на село Дун в Стърлингшър взеха го в сърцата им и се увериха, че той и трите му кучета, Миси, Марли и Сифа, няма да имат мрачна Коледа. Дадоха му нагреватели, разрешиха му да се изкъпе и се увериха, че той и кучетата му са добре нахранени.

Според Sunday Mail, Том, хирург по специалност на дърво, сподели: „ Местните бяха безусловно невероятни, донесоха ми нагреватели, храна, взеха прането ми, донесоха храна на кучетата и даже ми разрешиха да употребявам техния душ. Разхожд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР